Greek Albanian Bulgarian Croatian Dutch English French German Italian Russian Serbian

Συνεργασίες

Ο κος Βασίλης Πουλάκης, σαν:

  • μακράν ο εμπειρότερος ρομποτικός Χειρουργός-Ουρολόγος στον Ελλαδικό αλλά και στον Βαλκανικό χώρο, με την μεγαλύτερη σειρά ρομποτικών επεμβάσεων (περισσότερες από 2.000 ρομποτικές επεμβάσεις – Ιανουάριος 2014)
  • ο πιο ολοκληρωμένος ρομποτικός Χειρουργός-Ουρολόγος, ο οποίος καλύπτει όλο το φάσμα των ρομποτικών-ουρολογικών επεμβάσεων, από τις απλές (κιρσοκήλη, βουβωνοκήλη, πυελοπλαστική κτλ) έως τις πλέον προχωρημένες και δύσκολες (ριζική προστατεκτομή με διατήρηση των στυτικών νεύρων και με εκτεταμένη λεμφαδενεκτομή, μερική νεφρεκτομή σε πολύπλοκους όγκους με ή χωρίς νεφρική ισχαιμία, ριζική κυστεκτομή με δημιουργία νεοκύστης σε άνδρες και σε γυναίκες κτλ)
  • εκπαιδευτής (proctor), αναγνωρισμένος από την κατασκευάστρια εταιρεία (Intuitive Surgical) του ρομποτικού συστήματος da Vinci
  • αναγνωρισμένος και καταξιωμένος ρομποτικός Χειρουργός όχι μόνο στον Ελλαδικό αλλά και στον Ευρωπαϊκό χώρο με πλήθος παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων σε επιστημονικά ουρολογικά περιοδικά και συνέδρια παγκοσμίου κύρους σχετικά με την ρομποτική χειρουργική
  • Χειρουργός, που συνεργάζεται και προσαρμόζεται άριστα σε νέο περιβάλλον, αφού έχει χειρουργήσει πολλές φορές σαν φιλοξενούμενος Χειρουργός είτε σε συνέδρια είτε στα πλαίσια χειρουργικής υποστήριξης νέων σε εμπειρία Ουρολόγων

επιλέχθηκε από τον Χειρουργό-Ουρολόγο, κον Δημήτρη Δημητρίου, ιδιοκτήτη του μοναδικού ρομποτικού συστήματος da Vinci στην Κύπρο, ανάμεσα σε άλλους Έλληνες και Κύπριους Ουρολόγους, ως ο καταλληλότερος μαζί με τον συνεργάτη και βοηθό του, κον Βασίλη Μώρο, να υποστηρίξουν επαγγελματικά και αξιόπιστα την επιτυχημένη εφαρμογή και λειτουργία της ρομποτικής Ουρολογίας στην Μεγαλόνησο.

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ
Όμως, ήδη από τα τα μέσα του 2018 αποφάσισε ο Δρ. Βασίλης Πουλάκης να θέσει τέρμα στην συνεργασία του με τον κον Δημήτρη Δημητρίου. Οι λόγοι είναι προφανείς και ήδη γνωστοί για τους περισσότερους, που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο. Είναι γεγονός ότι ο Δρ. Βασίλης Πουλάκης δυσκολέυτηκε να διακόψει αυτή την συνεργασία, περισσότερο για λόγους συναισθηματικούς. Όμως, η ζωή και η σωστή αντιμετώπιση των Κύπριων ασθενών έχει τους δικούς της ορθολογικούς νόμους, που απιτούσαν λύση συνέχειας στην Ιατρική παρουσία μας στην Κύπρο.
Η μόνη και κύρια διαφορά είναι ότι διακόπηκε η συνεργασία με τον Δρ. Δημήτρη Δημητρίου.
Οι ασθενείς θα συνεχίζουν όχι μόνο να χειρουργούνται ρομποτικά αποκλειστικά και μόνο από τον Δρ. Βασίλη Πουλάκη, όπως άλλωστε γινόταν ήδη από τότε που πρωτοξεκινήσαμε, πριν πάρα πολλά χρόνια, να πηγαίνουμε στην Κύπρο, αλλά επιπλέον και να παρακολουθούνται και άμεσα μετεγχειρητικά από τον ίδιο τον κον Πουλάκη.
Παρακάτω συνοψίζουμε τον κώδικα δεοντολογίας που πρέπει να διέπει αυτονόητα την σχέση του ασθενούς με τον Χειρουργό του στις συγκεκριμένες συνθήκες της πραγματοποίησης των ρομποτικών χειρουργείων στη Κύπρο.
Πρώτον, πριν αλλά και άμεσα μετά το χειρουργείο οι ασθενείς και οι συγγενείς τους θα ενημερώνονται και θα παρακολουθούνται προσωπικά από τον Δρ. Βασίλη Πουλάκη και όχι από κάποιον τρίτον «διαμεσολαβητή».
Δεύτερο, το ταξίδι μας στην Κύπρο μπορεί εάν παραστεί ανάγκη να παραταθεί ώστε σε ορισμένες περιπτώσεις να ελέγξουμε προσωπικά την μετεγχειρητική κατάσταση των ασθενών. 
Τρίτον, οι ασθενείς παροτρύνονται να καλούν στα τηλέφωνα του κου Πουλάκη και των συνεργατών για οποιαδήποτε επείγον πρόβλημα και σε οποιαδήποτε ώρα το παρουσιάσουν. Επίσης μπορούν με email άμεσα να λύνονται τα διάφορα απλά διαδικαστικά ζητήματα ή να δίνεται απάντηση σε απλές ερωτήσεις. 
Τέταρτον, δημιουργήσαμε νέες συνεργασίες με έμπειρους αλλά προπάντων αξιόπιστους και προσιτούς στους ασθενείς Ουρολόγους στην Κύπρο. Τους συγκεκριμένους ασθενείς θα τους παρακολουθεί, όσο καιρό απουσιάζουμε από την Κύπρο, ο Ουρολόγος Δρ. Δημήτρης Κωστής. 
Και τέλος πέμπτο, σχεδόν κάθε μήνα θα επισκεπτόμαστε την Κύπρο, οπότε θα μπορούμε και άμεσα, «δια ζώσης», να βλέπουμε, να εξετάζουμε και να παρακολουθούμε τους ασθενείς μας από κοντά.
Θέλω να διαβεβαιώσω τους Κύπριους ασθενείς ότι θα έχουν όσον το δυνατόν την άριστη μετεγχειρητική παρακολούθηση που τους αρμόζει έτσι ώστε σε συνδυασμό με το επιτυχημένο αποτέλεσμα του ρομποτικού χειρουργείου να εξασφαλισθεί ένα άριστο συνολικό αποτέλεσμα.
Προσωπικά απολογούμαι για την μετεγχειρητική παρακολούθηση των Κύπριων ασθενών, αλλά τώρα που εγώ σαν Χειρουργός θα έχω και αυτήν την ευθύνη, είμαι βέβαιος ότι τα προβλήματα επικοινωνίας και οι πιθανές ελλείψεις ιατρικής φροντίδας θα εκμηδενιστούν!
Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που συνεχίζεται να μου δείχνετε όλα αυτά, τα πάρα πολλά, χρόνια που ερχόμαστε, με τον συνεργάτη μου Δρ. Βασίλη Μώρο, στη Κύπρο.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Πρόβλημα Στύσης;

Έχετε όντως πρόβλημα στύσης;
Αξιολογείστε μόνοι σας την στυτική λειτουργίας σας!

Κάντε το test

Πρόβλημα Ούρησης;

Αξιολογείστε μόνοι την ούρηση σας και τα συμπτώματα από τον Προστάτη. Ερωτηματολόγιο IPSS.

Κάντε το test

Βιοψία του προστάτη

H Iστολογική Σάρωση είναι μία νέα εφαρμογή για τον εντοπισμό ιστών, που είναι ύποπτοι για κακοήθεια.

Περισσότερα...

Ζωντανά Χειρουργεία

Ζωντανές επεμβάσεις video. Παρακολουθείστε τις δύσκολες περιπτώσεις.
Απαιτείται εγγραφή.

Δείτε τα Video