Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Βασίλη Πουλάκη

Η ιστοσελίδα αυτή σκοπό έχει από την μία πλευρά να αποτελέσει ένα βήμα επικοινωνίας με το ευρύ κοινό και από την άλλη πλευρά να ενημερωθεί ο ουρολόγος ή ο ειδικός ιατρός για τις νέες εξελίξεις στην ουρολογία και την ιατρική επιστήμη. Η αντικειμενική ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για την σύγχρονη αντιμετώπιση των ουρολογικών παθήσεων και για την εφαρμογή των κλασσικών αλλά και των σύγχρονων ελάχιστα τραυματικών λαπαροσκοπικών και ρομποτικών χειρουργικών τεχνικών αποτελεί κύριο στόχο αυτής της ιστοσελίδας.

Θεωρώ υποχρέωση μου να μοιραστώ την γνώση και εμπειρία μου με άλλους Έλληνες και ξένους ουρολόγους και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που ασχολούνται με ανάλογα γνωστικά αντικείμενα για εποικοδομητική ανταλλαγη απόψεων, γνώσεων και εμπειριών μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Μετά από την 12ετή εμπειρία μου σε ένα διεθνούς φήμης, μεγάλο Ακαδημαϊκό/Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γερμανίας συνεχίζω την άσκηση της Ουρολογίας στην Αθήνα με σεβασμό και ευθύνη προς τον Έλληνα ασθενή και ταυτόχρονα κάνοντας καθημερινή πράξη και στην πατρίδα μου την Ελλάδα τις πρωτοποριακές τεχνικές της σύγχρονης Ουρολογίας και της ελάχιστα επεμβατικης Χειρουργικής. Είναι τιμή μου που οι ουρολογικές υπηρεσίες, οι οποίες μπορώ να προσφέρω στα Νοσοκομεία με τα οποία συνεργάζομαι, είναι εφάμιλλες των πιο σύγχρονων ευρωπαϊκών κέντρων.

 

   
Βασίλης Πουλάκης
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Giessen, Γερμανίας
Αναπληρωτής Καθηγητής
Πανεπιστημίου Φρανκφούρτης, Γερμανίας
   
Δ/ντής Ουρολογικής Κλινικής
Λαπαροσκοπικής, Ρομποτικής
& Ελάχιστα Επεμβατικής Ουρολογίας
Metropolitan Hospital

Εκτύπωση