Επιλογή Σελίδας

Μαρτυρίες Ασθενών

μαρτυριεσ ασθενων

διαβαστε πραγματικεσ μαρτυριεσ ασθενων

Ευχαριστήριο γράμμα από Αγγλία με πολλούς αποδέκτες και με ακόμη περισσότερες ερμηνείες!!!

Ευχαριστήριο σημείωμα Άγγλου επιχειρηματία ο οποίος υποβλήθηκε σε ρομποτική χειρουργική επέμβαση από τον Δρ. Πουλάκη και η μετεγχειρητική του πορεία υπήρξε άριστη, χωρίς καμία επιπλοκή και η ανάρρωση επίσης ταχεία.

Διαβάστε Περισσότερα

Αφιέρωση του μεταλλίου του στον Ιατρό και Χειρουργό του

Ο κ. Ιωάννης Α., 68 ετών, είναι μεταμοσχευμένος με νεφρό και πρωταθλητής του πινγκ-πονγκ (επιτραπέζια αντισφαίριση), ο οποίος πριν 4 χρόνια περίπου υποβλήθηκε σε ρομποτική ριζική κυστεκτομή με δημιουργία νεοκύστης αφιερώνει το μετάλλιο που κέρδισε στους ΧΧΙ Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων στη Μάλαγα της Ισπανίας το 2017 γιατί, όπως ο ίδιος λέει, ο γιατρός «του χάρισε ξανά όχι μόνο το ζην αλλά και το ευ ζην».

Διαβάστε Περισσότερα

Ρομποτική μερική νεφρεκτομή: “Θεραπεία πρώτης επιλογής ακόμη και σε Γιατρούς ή Φίλους Γιατρών!”

Ευχαριστήριο σημείωμα του ιατρού Ωτορινολαρυγγολόγου κου Παπαδάκη, ο οποίος είναι αδελφικός φίλος του ασθενούς που χειρούργησε ρομποτικά ο κ. Πουλάκης. Η όλη ανεπίπλοκη πορεία της ρομποτικής μερικής νεφρεκτομής ήταν τόσο εντυπωσιακή και ταυτόχρονα τόσο ομαλή και γρήγορη ώστε στο τέλος της επέμβασης διατύπωσε την πεποίθησή του ότι ανάλογες επεμβάσεις πρέπει να εκτελούνται μόνο ρομποτικά και από έμπειρους ρομποτικούς χειρουργούς.

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογραφείες απο πρόσφατο ρομποτικό χειρουργείο

Ο κος Πουλάκης χειρούργησε ρομποτικά έναν γνωστόν επαγγελματία φωτογράφο και εκείνος θέλοντας να βιώσει φωτογραφικά το χειρουργείο του, παρακολούθησε μία ρομποτική ριζική προστατεκτομή και απαθανάτισε με τον φακό του το χειρουργείο που ο ίδιος βίωσε πριν από ένα τρίμηνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα του Προέδρου του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων “ΔΡΟΜΕΑΣ”

Ευχαριστήριο σημείωμα του Προέδρου του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων “ΔΡΟΜΕΑΣ” κου Ιωάννη Αρκά προς τον κον Πουλάκη και την Ουρολογική του Ομάδα για την επιτυχημένη έκβαση της περιπέτειας υγείας του, αλλά και για το απαράμιλλο ήθος του Ιατρού και των επιμελητών του Νοσοκομείου Metropolitan.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα συνοδευμένο από συμβολικό δώρο με δύο κεραμικά, χειροποίητα

Ευχαριστήριο σημείωμα συνοδευμένο από συμβολικό δώρο με δύο κεραμικά, χειροποίητα, διακοσμητικά πιάτα ασθενούς με εντοπισμένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε ρομποτική ριζική προστατεκτομή. Ο ασθενής θέλει να ευχαριστήσει τον χειρουργό του προκαταβολικά για την μεγάλη τιμή που του έκανε να τον χειρουργήσει εμβόλιμα, τον χρόνο που έπρεπε ανάλογα με το στάδιο της κακοήθειάς του, παρόλο το φορτωμένο με χειρουργεία πρόγραμμά του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενούς που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική νεφροουρητηρεκτομή

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενούς που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική νεφροουρητηρεκτομή για ουροθηλιακό καρκίνωμα του ουρητήρα και του νεφρού, ο οποίος, παρόλο το αρκετά επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό του, είχε άριστη πορεία και εξέλιξη της υγείας του μετεγχειρητικά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενούς που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενούς που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή για εντοπισμένο καρκίνο του προστάτη. Ο ασθενής είναι διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία τροφίμων με έδρα την Θεσσαλονίκη και επέλεξε τον κον Πουλάκη κατόπιν λεπτομερούς έρευνας μεταξύ των ρομποτικών Χειρουργών όλης της Ελλάδος. Όπως χαρακτηριστικά είπε, “όλες οι συστάσεις οδηγούσαν στον κον Πουλάκη”.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα και συμβολικό δώρο μεταμοσχευμένου με νεφρό ασθενούς

Ευχαριστήριο σημείωμα και συμβολικό δώρο μεταμοσχευμένου με νεφρό ασθενούς, που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική κυστεκτομή με δημιουργία ορθότοπης εγκρατούς νεοκύστης. Ζει πλέον μία φυσιολογική ζωή γιατί έχει ένα πλήρες λειτουργικό “δανεικό”, μεταμοσχευμένο δηλαδή νεφρό, ο οποίος διατηρεί την νεφρική του λειτουργία σε φυσιολογικά επίπεδα χωρίς να χρειάζεται αιμοκάθαρση.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα συνοδευμένο από συμβολικό δώρο

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενή ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή για εντοπισμένο καρκίνο του προστάτη και προσέφερε στον ρομποτικό Χειρουργό του την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της ιστορικής Μονής Αρέθα για να οδηγεί και να φυλάσσει, όπως χαρακτηριστικά είπε, τον Γιατρό του στο δύσκολο έργο που καθημερινά επιτελεί για να χαρίζει υγεία στους ασθενείς του!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο δώρο ασθενή μετά από ρομποτική ριζική προστατεκτομή

Ευχαριστήριο δώρο ασθενή που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή για εντοπισμένο καρκίνο του προστάτη. Ο ασθενής είναι γνωστός Γκαλερίστας και συλλέκτης έργων Τέχνης και χάρισε στον κο Πουλάκη έναν γνήσιο πίνακα του ζωγράφου Θανάση Μακρή, από λαδοπαστέλ σε χαρτόνι, με θέμα ένα ξωκλήσι, σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς τον Χειρουργό του για την εξαίρετη μετεγχειρητική του πορεία και εξέλιξη!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα από συνάδελφο Οφθαλμίατρο

Ευχαριστήριο σημείωμα από συνάδελφο Οφθαλμίατρο, ο οποίος υποβλήθηκε σε ρομποτική διακυστική προστατεκτομή για την υπερμεγέθη καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Είναι πράγματι συγκινητικό, όταν οι συνάδελφοί σου Ιατροί αναγνωρίζουν το έργο σου και προτού καν τους χειρουργήσεις αισθάνονται βαθιά υποχρεωμένοι και ευγνώμονες από την ανθρώπινη προσέγγιση του προβλήματος υγείας τους!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο δώρο από ασθενή μετά από ρομποτική διακυστική προστατεκτομή

Ευχαριστήριο δώρο ευγνωμοσύνης για την άριστη μετεγχειρητική του πορεία από ασθενή, που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική διακυστική προστατεκτομή για υπερμεγέθη καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Ο ασθενής είναι καθηγητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο ίδιος ερασιτέχνης αμπελουργός-οινοποιός στο Καπανδρίτι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα μετά από ρομποτική διακυστική προστατεκτομή

Ευχαριστήριο σημείωμα από ασθενή που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική διακυστική προστατεκτομή για υπερμεγέθη καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Ο γιος του ασθενούς χαρακτηριστικά ανέφερε στον πατέρα του ότι του βρήκε στην Ελλάδα τον καλύτερο ρομποτικό χειρουργό, που θα ήθελαν και οι ίδιοι Αμερικανοί ασθενείς να έχουν. Σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την άριστη μετεγχειρητική πορεία του, ο ασθενής δώρησε στον Χειρουργό του ένα αντίγραφο γλυπτό από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενή μετά από ρομποτική ριζική προστατεκτομή

“Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε όλους σας για όλα όσα μας προσφέρατε όλες τις ημέρες που ήμασταν εκεί”. Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενή που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή για εντοπισμένο καρκίνο του προστάτη. Ο ασθενής είναι εγκρατής, η ανάρρωση της στύσης προχωρά με γοργό ρυθμό ενώ το μετεγχειρητικό PSA έχει ήδη μηδενισθεί από τον πρώτο μήνα! Ο ασθενής, ο οποίος είναι και εργαζόμενος στο εργοστάσιο Μεταξιού και στο Μουσείο Μεταξιού στο Σουφλί, δώρισε στον κ Πουλάκη και στους συνεργάτες του μεταξωτές γραβάτες και μεταξωτά φουλάρια σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα από τον Αρχιμανδρίτη Νικηφόρο

Ευχαριστήριο σημείωμα συνοδευόμενο με ένα συμβολικό δώρο ενός στυλού διαρκείας γνωστής εταιρείας από τον Αρχιμανδρίτη Νικηφόρο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή. Ο κ. Πουλάκης έλυσε τον γρίφο του προβλήματος και διάγνωσε καρκίνο του προστάτη, όπου μετά το χειρουργείο της ρομποτικής επέμβασης ανάρρωσε σύντομα και επέστρεψε υγιής στα θρησκευτικά του καθήκοντα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενή μετά από ρομποτική ριζική προστατεκτομή

“Ορισμένοι πιο άξιοι από τους άξιους, πολύτιμοι και πρωτοπόροι, ανοίγουν δρόμους και γράφουν ιστορία. Όλοι μπορούν να δημιουργήσουν ζωή μα να τη σώσουν λίγοι…”. Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενή, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή. Άμεσα μετεγχειρητικά, μόλις αφαιρέθηκε ο καθετήρας, είχε πλήρη εγκράτεια ούρων και δεν χρησιμοποιούσε καθόλου σερβιέτες ακράτειας ενώ ταυτόχρονα η στυτική λειτουργία επανέρχεται ακμαία!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα μετά από ρομποτική ριζική προστατεκτομή

Ευχαριστήριο σημείωμα από ασθενή του κου Πουλάκη που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή. Ο ασθενής του Πουλάκη, Δικηγόρος το επάγγελμα, ήρθε από Θεσσαλονίκη να χειρουργηθεί στον πιο έμπειρο ρομποτικό χειρουργό της Ελλάδας, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα μετά από ρομποτική επέμβαση

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενή που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική επέμβαση στον προστάτη λόγω υπερμεγέθους καλοήθους υπερπλασίας. Παρόλο που ο ασθενής ήταν χαμηλοσυνταξιούχος μπόρεσε να ανταποκριθεί στο αυξημένο κόστος της ρομποτικής επέμβασης αφού ο κ. Πουλάκης τον διευκόλυνε τόσο πολύ ώστε να καταστεί και για εκείνον εφικτή αυτή η επέμβαση.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα

Ευχαριστήριο σημείωμα από ασθενή του κου Πουλάκη, που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική αποκατάσταση στενώματος ουρητήρα λόγω σοβαρής ενδομητρίωσης, που απόφραζε τον ουρητήρα και προκαλούσε μεγάλη υδρονέφρωση. Η νεαρή ασθενής, η οποία εργάζεται σαν υπεύθυνη πωλήσεων σε μεγάλη ελληνική εταιρεία παρασκευής και εμφιάλωσης μπίρας, δώρισε στον κον Πουλάκη καφάσια μπίρας για να τα πιει στην υγειά της στο οικογενειακό τραπέζι τις ημέρες του Πάσχα!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο του Ηγούμενου της Ιεράς Μονής του Πανορμίτη

Μετά από επιτυχημένη ρομποτική επέμβαση στον προστάτη για υπερμεγέθη καλοήθη υπερπλασία ο Ηγούμενος ανάρωσε γρήγορα και επέστρεψε ακμαιότερος στα ιερά και δύσκολα καθήκοντά του στο Ιερό Μοναστήρι της Ιεράς Μονής του Πανορμίτη στην Σύμη. Αφιερώνει το βιβλίο για τα “Ιστορικό και Θαύματα του Πανορμίτη” στον Χειρουργό του, στον κ. Βασίλειον Πουλάκη και του δωρίζει επίσης την επάργυρη εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήρια και ευχετήρια κάρτα από Αγγλία

Ευχαριστήρια και ευχετήρια κάρτα από 40χρονο Έλληνα ασθενή που ζει και εργάζεται στην Αγγλία με καρκίνο του προστάτη, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή με εκτεταμένο λεμφαδενικό καθαρισμό. Τρεις μήνες μετεγχειρητικά, ο ασθενής έχει μηδενικό PSA, χωρίς να έχει λάβει καμία συμπληρωματική θεραπεία, είναι εγκρατής και έχει μία ικανοποιητική σεξουαλική/στυτική λειτουργία! Ο ασθενής στέλνει από την Αγγλία, όπου επέστρεψε, τις ευχές και την ευγνομωσύνη του, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, στον Χειρουργό του και στην ομάδα των συνεργατών του για την άριστη έκβαση του χειρουργείου του!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα

Ευχαριστήριο σημείωμα συνοδευμένο απο συμβολικό αναμνηστικό δώρο ενόψιν των χριστουγεννιάτικων εορτών απο γνωστό επιχειρηματία -εισαγωγέα /εξαγωγέα- μετά από επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή. Αν και η μετεγχειρητική πορεία του ασθενούς ήταν δύσκολη, λόγω των χρόνιων παθολογικών του προβλημάτων υγείας, ο ασθενής ανάρρωσε σχετικά σύντομα και πήρε εγκαίρως εξιτήριο χωρίς επιπλοκές ή άλλα προβλήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχετήρια κάρτα από Έλληνα ασθενή από την Γερμανία

Ευχετήρια κάρτα από Έλληνα ασθενή από την Γερμανία που πρόκειται να χειρουργηθεί ρομποτικά για υπερμεγέθη συμπτωματική καλοήθη υπερπλασία και βουνωνοκήλες δεξιά και αριστερά. Ο ασθενής είναι τόσο πεπεισμένος για την επιτυχημένη πορεία του χειρουργείου ώστε αν και ανέβαλε προσωρινά το χειρουργείο λόγω οικογενειακών περιστάσεων δεν ξεχνά αυτές τις άγιες ημέρες τον μελλοντικό Χειρουργό του που θα του λύσει το πρόβλημα υγείας του!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα

Λιτό αλλά από καρδιάς ευχαριστήριο σημείωμα συνοδευμένο από καλάθι εκλεκτών κρασιών, όχι μόνο προς τον κον Πουλάκη αλλά και προς τους 4 συνεργάτες του και επιμελητές της Ρομποτικής Κλινικής που διεθύνει στο Νοσοκομείο Metropolitan, από ασθενή, πατέρα συναδέλφου Ιατρού, που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή πριν από έναν περίπου μήνα. Ο ασθενής έχει ήδη 30 ημέρες μετά την ρομποτική επέμβαση μηδενικό PSA, πλήρη εγκράτεια και έλεγχο των ούρων ενώ αρχίζει να έχει και ικανοποιητική στύση!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχετήρια και ευχαριστήρια κάρτα ασθενούς

Ευχετήρια και ευχαριστήρια κάρτα ασθενούς μετά από επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή. Ο ασθενής χειρουργηθηκε πριν από έναν μήνα και χαρακτηριστικά λέει ότι αισθάνεται τόσο καλά, δεν πόνεσε και δεν υπέστη καμία επιπλοκή, και είναι σαν να μην έχει χειρουργηθεί! Γράφει χαρακτηριστικά “ίσως κάποιες φορές δεν μπορούμε να εκφράσουμε την χαρά μας και την ευγνωμοσύνη μας σε κάποιον που εκτός από εξαίρετος γιατρός είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος…”.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχετήρια κάρτα ασθενή

“Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε και εκτός από λαμπρός επιστήμονας είστε και ένας υπέροχος άνθρωπος…”. Ευχαριστήριο  σημείωμα και ευχετήρια κάρτα με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων απο ασθενή του κου Πουλάκη που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή για καρκίνο του προστάτη. Ο ασθενής έχει μετεγχειρητικά πλήρη εγκράτεια ούρων και στύση με μηδενικό PSA.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέο ευχαριστήριο σημείωμα σε μορφή μπαλάντας

Νέο ευχαριστήριο σημείωμα γραμμένο αυτή την φορά σε μορφή μπαλάντας απο ασθενή του κου Πουλάκη, που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή για καρκίνο του προστάτη. Ο ασθενής άχει μετεγχειρητικά πλήρη εγκράτεια ούρων και στύση με μηδενικό PSA. Τα απίστευτα, άριστα μετεγχειρητικά αποτελέσματα, τα οποία και διαρκούν και βελτιώνονται προς το άριστο μέρα με την μέρα, ενέπνευσαν, όπως χαρακτηριστικά λέει και ο ίδιος ο ασθενής, να γράψει αυτό το τραγούδι, το οποίο και αφιερώνει στον Χειρουργό του, Δρα Βασίλη Πουλάκη.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα σε μορφή ζεϊμπέκικου

Ευχαριστήριο σημείωμα γραμμένο σε μορφή ζεϊμπέκικου απο ασθενή του κου Πουλάκη που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή για καρκίνο του προστάτη. Ο ασθενής έχει μετεγχειρητικά πλήρη εγκράτεια ούρων και στύση με μηδενικό PSA. Τα απίστευτα, άριστα μετεγχειρητικά αποτελέσματα ενέπνευσαν, όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος, τον ασθενή να γράψει αυτό το τραγούδι, το οποίο και αφιερώνει στον Χειρουργό του, κον Βασίλη Πουλάκη!

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Χειρουργός-Οφθαλμίατρος, Ποιητής και Ζωγράφος αφιερώνει την ποιητική του συλλογή

Ο Χειρουργός-Οφθαλμίατρος, Ποιητής και Ζωγράφος κος Αιμίλιος Έδεν, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή από τον Δρα Βασίλη Πουλάκη, αφιερώνει την ποιητική του συλλογή στον Χειρουργό του, μία μέρα μετά την διενέργεια της επέμβασης. Μετεγχειρητικά, ο Ιατρός και Καλλιτέχνης κος Έδεν έχει μηδενικό PSA, πλήρη εγκράτεια και ικανοποιητική στύση και είναι τόσο ευχαριστημένος με την μετεγχειρητική του πορεία και αποκατάσταση ώστε στους επτά μήνες μετά το χειρουργείο αφιερώνει μια άλλη ποιητική του συλλογή στον Χειρουργό του σαν δείγμα ελάχιστης ευγνωμοσύνης!

Διαβάστε Περισσότερα

Αφιέρωση ποιητικής συλλογής του Γιώργου Χολιαστού

Ο ποιητής και συνάδελφος Ιατρός κος Γιώργος Χολιαστός, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή, αφιερώνει τη ποιητική του συλλογή στον Χειρουργό του, Δρα Βασίλη Πουλάκη. Ο ασθενής δεν έχει ένδειξη υποτροπή της νόσου (PSA μηδενικό) και είναι εγκρατής και διατηρεί την στύση του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα από ανώτατο αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Ευχαριστήριο σημείωμα συνοδευμένο με συμβολικό δώρο από ανώτατο αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική κυστεκτομή με δημιουργία νεοκύστης πριν από 3,5 χρόνια λόγω καρκίνου στην ουροδόχο κύστη. Ο ασθενής είναι σήμερα υγιής χωρίς καμία ένδειξη υποτροπής του καρκίνου της ουροδόχου κύστης ενώ ταυτόχρονα είναι και εγκρατής και διατηρεί πλήρως την στύση του!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενή με πολλαπλά ιατρικά προβλήματα

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενή με πολλαπλά ιατρικά προβλήματα, που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή από τον Δρ. Βασίλη Πουλάκη και οποίος εκτίμησε όχι μόνο τις χειρουργικές-ρομποτικές ικανότητες του Χειρουργού του αλλά και τις ανθρώπινες διαστάσεις της προσωπικότητάς του!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα ονομαστού Οινοποιού-Οινοπαραγωγού

Ευχαριστήριο σημείωμα ονομαστού Οινοποιού-Οινοπαραγωγού, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή από τον Δρ. Βασίλη Πουλάκη. Το σημείωμα αυτό συνοδευόταν και από μία ποικιλία των πιο εκλεκτών κρασιών της παραγωγής του ασθενούς σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την φροντίδα που επέδειξε ο κ. Πουλάκης στην αντιμετώπιση της δύσκολης περίπτωσης του συγκεκριμένου ασθενούς!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο από ασθενή μετά από ρομποτική ριζική προστατεκτομή

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενή συνοδευόμενο από συμβολικό δώρο προς τον κ. Πουλάκη από ασθενή μετά από ρομποτική ριζική προστατεκτομή. Στην μετεγχειρητική του πορεία ο ασθενής έχει μηδενικό PSA, πλήρη εγκράτεια ούρων και αποκατάσταση της στυτικής του λειτουργίας!

Διαβάστε Περισσότερα

Eυχαριστήριο από συνάδελφο Ιατρό, Καρδιολόγο

Θερμό ευχαριστήριο από συνάδελφο Ιατρό, Καρδιολόγο στη ειδικότητα, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή. Ο συνάδελφος Ιατρός του κου Πουλάκη έχει μετά την επέμβαση μηδενικό PSA, πλήρη εγκράτεια και στύση. Η κάρτα συνόδευε ένα ευγενικό αναμνηστικό δώρο, έκφραση της ικανοποίησης και της ευγνωμοσύνης του ασθενούς προς τον χειρουργό του!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα σε μορφή μαντινάδας

Ευχαριστήριο σημείωμα σε μορφή μαντινάδας από ασθενή του κου Πουλάκη, που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική κυστεοπροστατεκτομή με εκτεταμένο λεμφαδενικό καθαρισμό και δημιουργία κύστης Bricker. Ο 78χρονος ασθενής από την Κρήτη ανάρρωσε τόσο γρήγορα και την 4 μετεγχειρητική ημέρα πήρε εξιτήριο σε άριστη φυσική κατάσταση!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενούς μετά από ρομποτική διακυστική προστατεκτομή

Ευχαριστήριο σημείωμα ασθενούς που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική διακυστική προστατεκτομή για υπερμεγέθη (μέγεθος προστάτη μεγαλύτερο από 100 κυβικά εκατοστά) καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Ο ασθενής μετεγχειρητικά ουρεί με μεγάλη ακτίνα ούρων, αναφέρει χαρακτηριστικά “όπως όταν ήταν νεαρός”, και χωρίς κατακράτηση ούρων ενώ δεν ξυπνάει καθόλου την νύχτα να πάει να ουρήσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα από συνάδελφο Ιατρό

Θερμότατο ευχαριστήριο σημείωμα συνοδευόμενο από συμβολικό δώρο με ποικιλία εκλεκτών κρασιών από συνάδελφο Ιατρό, ΩΡΛ στην ειδικότητα, ο οποίος υποβλήθηκε σε πετυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή από τον Κον Πουλάκη. Ο συνάδελφος Ιατρός και ταυτόχρονα ασθενής του κου Πουλάκη έχει όχι μόνο μηδενικό PSA αλλά είναι και εγκρατής και εμφανίζει τα πρώτα σημάδια πλήρους και ικανοποιητικής στύσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Αφιέρωση Βιβλίου

Ο λογοτέχνης κος Πάνος Ρούτης Ραπτόπουλος αφιερώνει το βιβλίο του “Τελευταία γειτονιά” στον Δρ. Βασίλη Πουλάκη σαν ευχαριστήριο για την επιτυχημένη επέμβαση ρομποτικής ριζικής προστατεκτομής που διενήργησε στον πατέρα του!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο σημείωμα

Ευχαριστήριο σημείωμα συνοδευμένο από συμβολικό δώρο με εκλεκτά κρασιά της οικογένειας ασθενούς που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική κυστεκτομή με δημιουργία νεοκύστης. Ο ασθενής είναι πλήρως εγκρατής χωρίς ακράτεια ούρων και έχει μερική στύση. Η ιστολογική εξέταση και η πρώτες εξετάσεις δείχνουν ότι ο ασθενής από ογκολογικής πλευράς ιάθηκε χωρίς να χρειάζεται συμπληρωματική χημειοθεραπεία!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο ποίημα

Ευχαριστήριο ποίημα γραμμένο από ασθενή του κ. Πουλάκη που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ρομποτική ριζική προστατεκτομή. Ο ασθενής είναι συνάδελφος Ιατρός του κου Πουλάκη με έντονα λογοτεχνικά ενδιαφέροντα και αφού ιάθηκε από τον καρκίνο του προστάτης, εγκρατής πλέον και με πλήρη στύση αφιερώνει αυτό το αυτοσχέδιο ποίημα στον Χειρουργό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest