Επιλογή Σελίδας

Αφιέρωση του μεταλλίου του στον Ιατρό και Χειρουργό του

Βρίσκεσαι εδώ: Αρχική | Μαρτυρίες Ασθενών | Αφιέρωση του μεταλλίου του στον Ιατρό και Χειρουργό του

Ο κύριος Ιωάννης Α., 68 ετών, είναι μεταμοσχευμένος με νεφρό και πρωταθλητής του πινγκ-πονγκ (επιτραπέζια αντισφαίριση).

Πριν 4 χρόνια περίπου υποβλήθηκε σε ρομποτική ριζική κυστεκτομή με δημιουργία νεοκύστης λόγω διηθητικού καρκίνου ουροδόχου κύστης.

Σημειωτέων ότι αυτή ήταν η πρώτη παγκοσμίως αναφερόμενη ρομποτική ριζική κυστεκτομή με δημιουργία νεοκύστης σε μεταμοσχευμένο με νεφρό ασθενή. Έκτοτε παρακολουθείται, δεν εμφάνισε καμία υποτροπή του καρκίνου και η νεοκύστη λειτουργεί σαν φυσιολογική κύστη χωρίς ακράτεια ή κατακράτηση ούρων. Το μεταμοσχευμένο νεφρό λειτουργεί επίσης κανονικά.

Ο κύριος Ιωάννης Α. συνεχίζει τις καθημερινές του δραστηριότητες σαν να μην έχει χειρουργηθεί ποτέ! Συνεχίζει να λαμβάνει μέρος σε Πανελληνίους και διεθνείς αγώνες και να διακρίνεται.

Το μετάλλιο που κέρδισε στους ΧΧΙ Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων στη Μάλαγα της Ισπανίας το 2017 το αφιέρωσε στον Ιατρό και Χειρουργό του, στον Δρ. Βασίλη Πουλάκη, ο οποίος, όπως ο ίδιος ο κύριος Ιωάννης λέει «του χάρισε ξανά όχι μόνο το ζην αλλά και το ευ ζην»!
Στις αναμνηστικές φωτογραφίες το μετάλλιο από τους αγώνες, η αφιέρωση και προσφορά του μεταλλίου από τον κ. Ιωάννη Α. στον Δρ. Βασίλη Πουλάκη και η δημοσιογραφική κάλυψη των ΧΧΙ Παγκοσμίων Αγώνων Μεταμοσχευμένων από την εφημερίδα «Διαγόρας», περιοδικό έντυπο του Παναττικού Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών.

Pin It on Pinterest